2020-01-01 93 浏览
今晚特意约友人黎试呢个炸鸡放题,因为真系好耐冇食过喇~平时人少每次只系食到1至2款味,今既呢间餐厅有5款炸鸡,岩哂我地人少少又想试哂咁多款味道。睇睇餐牌,原来除左炸鸡放题,仲有一个芝士鸡放题,芝士鸡放题除左芝士鸡任食,仲有寿司同紫菜蛋卷,好难拣呀! 系我纠结左一阵,店员话点左芝士鸡放题可以+20食埋炸鸡放题,正呀!食韩国料理又点少得前菜呢我地两个人都比成6碟我地,仲可以refill架拉丝芝士鸡真系好多芝士,可以卷住啲鸡,温提唔好挂住影相,铁板好易令啲芝士变浓芝士紫菜卷蛋呢个卷蛋上面淋左茄汁同蜜糖芥末酱,重点系切开后仲有蛋汁,但又唔会令件卷蛋散开!虽然食完芝士鸡已经有啲饱 但我又点会放过炸鸡呢,想试哂咁多种味,发现一件好大件架,最后我地只系拣左姜葱(右边)同蜜糖味(左边),炸得够脆,鸡肉有少少辣味,正!
今晚特意约友人黎试呢个炸鸡放题,因为真系好耐冇食过喇~

食韩国料理又点少得前菜呢

我地两个人都比成6碟我地,仲可以refill架
拉丝芝士鸡

真系好多芝士,可以卷住啲鸡,温提唔好挂住影相
,铁板好易令啲芝士变浓
芝士紫菜卷蛋