2021-04-02
原来炸鸡都有放题🤪位于铜锣湾嘅Sodam Chicken 提供炸鸡pizza 放题🤩 如果唔想放题都可以单点🤣 而且放题价钱好抵🤪cp值几高🥳==============================炸鸡pizza放题($128) + 焗鸡小食放题(+$20)8/10炸鸡方面有好多款式eg. 黄金咸蛋炸鸡 柠檬柚子炸鸡 蜜糖芥末香葱炸鸡etc. 呢3款系我觉得最正🥰 柠檬柚子食落酸酸甜甜 食得多都唔滞🤣蜜糖芥未都唔错🤣 黄金咸蛋好足料 咸蛋外层好浓🥳 pizza 方面 有千岛 热带风情 明虾水牛芝士 etc. 而芝士就最好味🥰 焗鸡方面 蜜糖蒜香 双重芝士bbq香焗都推介大家试🥳 焗鸡都几脆 肉质都几滑🥳 小食方面就柚子醋沙律 好fresh 食落炸鸡一都要食返菜中和返🤣仲有好多其他小食eg. 薯条 牛油栗米 海蜤etc. 薯条配搭炸鸡嘅黄金咸蛋酱 好惹味👍🏻推荐大家咁食🤣-西柚啤酒,蜜桃啤酒($78) 买一送一西柚啤酒唔错🥳 西柚味好浓🥳饮落好fresh👍🏻配埋炸鸡一流🥳 蜜桃就麻麻地🤣阵味有少少假同太甜🤣===========================
西柚啤酒,蜜桃啤酒($78) 买一送一
===========================