2017-07-03
2009 浏览
今晚约左个“食肉兽”去尖沙咀食晚餐,佢话佢公司附近有间新开无耐既韩国菜应该可以满足到佢既“肉”望反正我对韩国菜都唔抗拒,咁就一于放肆下兼陪佢满足下佢既“肉”望啦7点去到,仲未过happy hour 时段有优惠价HKd$138+10%既原祖炸鸡set(半份鸡、薯条+Drinks × 2)啵,咁就紧系要返个先啦啦啦啦!跟住“食肉兽”仲点左个“上牛烤”HKd$288+10%,另加白饭×2 HKd12×2+10%炸鸡我地点左芥末味(酱另上)虽然炸粉厚左小小,但鸡肉嫩滑!个芥末酱仲好好味呀,用黎点鸡定薯条都饮品要左“覆盆子沙冰”同“Asashi”沙冰饮落酸酸甜甜~So fresh “上牛烤”一上黎真系“哇”咗一声呀,估唔到佢份量有咁多!!!仲有生菜盘可以用黎夹肉食无咁漏当然唔少得有炉边蛋啦~仲可以免费追加添呢个“牛立方”大大粒,烤好表面再切片!自己中意烤到几成熟都得好重肉味呀,配上白饭食真系好满足呀最后朋友仲话要点多杯生啤,啤多杯黎配烧肉先够尽兴今晚又烧肉又炸鸡,真系食左好多肉呀!!!所以“食肉兽”朋友都表示“肉”望得以满足
炸鸡我地点左芥末味(酱另上)
饮品要左“覆盆子沙冰”同“Asashi”
沙冰饮落酸酸甜甜~So fresh
仲有生菜盘可以用黎夹肉食无咁漏
当然唔少得有炉边蛋啦~仲可以免费追加添
呢个“牛立方”大大粒,烤好表面再切片!
自己中意烤到几成熟都得
好重肉味呀,配上白饭食真系好满足呀
最后朋友仲话要点多杯生啤,啤多杯黎配烧肉先够尽兴