2024-03-12
食过无数🍗嘅我,今次都要提一提呢间韩国炸鸡店,真系炸鸡界嘅天花板。💰 无骨原味炸鸡 - $178每块鸡肉都够香脆,外层炸得恰到好处,金黄色嘅外观令人垂涎三尺。咬落去嘅时候,肉质鲜嫩多汁,一口咬下即溶于口中,而且佢哋嘅炸鸡唔会过份油腻,食落去一点都唔腻口,食多几件都唔怕肥。💰 沙律 - $20蔬菜嘅清脆配合上清新嘅沙律酱,开胃又唔使惊食完炸鸡热气。💰 烤猪肉紫菜饭卷 - $52饭卷中的烤猪肉香嫩多汁,肉质的细腻口感,香烤过份外滋味。💰 牛肉紫菜饭卷 - $55牛肉的肉香与紫菜的清爽相结合,味道更加浓郁。每一口都充满了牛肉的香气,配上紫菜的脆脆口感,和其他配菜,尤如当年韩国食「呀猪妈」包的饭卷一样😆个外卖袋好矜贵,黄光闪闪,配埋黑金外卖盒,返到公司同事以为系礼盒Tim😂#炸鸡控 #无数炸鸡 #韩国小食 #KChefStory #屯门#香脆多汁#foodie #instafood #yum #delicious #foodstagram #foodphotography #foodlover #foodblogger #foodgasm #foodpic #foodporn #foodgra
💰 无骨原味炸鸡 - $178
💰 沙律 - $20
蔬菜嘅清脆配合上清新嘅沙律酱,开胃又唔使惊食完炸鸡热气。
💰 烤猪肉紫菜饭卷 - $52
饭卷中的烤猪肉香嫩多汁,肉质的细腻口感,香烤过份外滋味。
💰 牛肉紫菜饭卷 - $55
#炸鸡控 #无数炸鸡 #韩国小食 #KChefStory #屯门#香脆多汁#foodie #instafood #yum #delicious #foodstagram #foodphotography #foodlover #foodblogger #foodgasm #foodpic #foodporn #foodgram #foodblog #foodshare #foodislife #foodlove #foodielife #foodaddict