2018-01-15
没什么好得过好朋友ad hoc 咁约都能相聚其实人越大朋友越来越少,我们亦因为嫁人,已经远离沙田区luuuu~ 所以今晚显得格外珍贵。本来同班gals 谂住去m3,点知k姐好拣唔拣话要食肉饼哥,无得订位,即系要自己去拎位.... 而且又真系全部都系肉饼餐! 我地每个人嚟到,佢都俾咗碗例汤我地,唔系味精汤,饮完唔会觉得口渴,好似呀妈煲嘅汤咁~ 呢个系推介嘅咸旦黄煎肉饼,佢煎得唔算太香口,不过咸旦黄真心多,我班朋友几惊我爆胆固醇,同埋唔会太咸,肉饼嚟讲真系唔错,不过我想佢再煎香啲就好了。南瓜粥有点稀,不过南瓜味道不太浓,但对于个胃麻麻嘅我算系咁。由于我地3个人食两个餐,好友谂住叫个炸鸡食下,点知嚟到竟然系..............麦乐鸡 !!!!! 喂呀! 同日老麦做紧$10 9件呀,我俾$38都系得𠮶5件鸡,你会唔会觉得太过份呀~ 你真系拎个鸡球,求求其其炸我都无咁嬲。咁讲,其实呢间野都系俾附近街坊食下饭,质责都还可以。
所以今晚显得格外珍贵。 本来同班gals 谂住去m3,点知k姐好拣唔拣话要食肉饼哥,无得订位,即系要自己去拎位....
而且又真系全部都系肉饼餐!
咁讲,其实呢间野都系俾附近街坊食下饭,质责都还可以。