2019-01-24
同同事倾开「批」,佢即刻推介呢间比我,仲讲到好好食啦,好脆啦,不断讲讲讲讲讲到我都嚟试下有几好食。相信大家都食开或者食过三个英文字果间炸鸡店,所以食呢间一定会同三个英文字果间比较一番吧!一入门口抬头,餐牌一目了然,好快就决定到食咩「炸鸡餐跟薯蓉,饮diet Pepsi,另外加一个芒果桃批丫唔该」,同另外快餐店一样都系跟单号取餐,人唔太多,所以好快就有得取餐喇。位有好多选择,二人枱,四人枱,大枱,几好!坐低后已经急不及待拎起件鸡食喇,哗!辣手呀⋯⋯热到拎唔到啰,哈哈。炸鸡跟只gravy(肉汁),第一次试咁样既配搭(因为我多数都系点茄汁),都几正,不过最正系旧鸡真系好热好脆唔油但又唔干,真系脆到痹。另外薯蓉系好少,同样都系果只肉汁,但系好味过三只字果间既薯蓉既。最后食埋个甜品「芒果桃批」,原来好细件,不过系好食既,个酱系好香架。