2021-01-18 59 浏览
第一次食炸鸡放题,两个女仔食左十旧鸡,试左十只味,平时出去食炸鸡,一大碟最多得2只味,但食炸鸡放题就可以试到哂唔同味,都唔错呀😝整体黎讲d鸡都系好juicy 同好入味,但唔系只只口味都好食!大家可以参考下。炸鸡+Pizza 放题 $128(+$20 焗鸡、小食放题)🤑优惠:主菜半价、饮品买一送一讲返食物......🤩推介:【柠檬柚子炸鸡】柠檬柚子味相当突出,酸酸甜甜,好开胃,如果我食得落真系好想食多旧!【香草青柠炸鸡】期间限定,都系有青柠嘅酸甜,好清新嘅味道!👍🏻可试:【甜酸炸鸡】、【辣味炸鸡】、【双重芝士焗鸡】、【蜜糖蒜香焗鸡】同平日系炸鸡店食到嘅质素差不多,系正常发挥!【黄金咸蛋炸鸡】唔难食,有咸蛋味,唔算好浓,同埋偏油,建议先share 试试味,睇下岩唔岩口味😬最唔惊喜:【浓蒜炸鸡】蒜味唔算好浓,味道唔太天然,所以我麻麻地。【首尔风味焗鸡】(原味焗鸡】普通咸咸地腌左嘅鸡。【蜜糖芥末香葱炸鸡】唔多食到蜜糖芥末味。🍕 Pizza :叫一碟就有四小块,味道系唔差,但饼底腍左少少😬🥙小食:【凯撒沙津】放题黎讲,份量都算几多,沙律菜食落都几新鲜,沙律酱好够,食碟沙津减少下食炸鸡嘅油腻感都唔

炸鸡+Pizza 放题 $128(+$20 焗鸡、小食放题
🤑优惠:
主菜半价、饮品买一送一

讲返食物......

🤩推介:

【柠檬柚子炸鸡

【香草青柠炸鸡

期间限定,都系有青柠嘅酸甜,好清新嘅味道!

👍🏻可试:
同平日系炸鸡店食到嘅质素差不多,系正常发挥!

【黄金咸蛋炸鸡

😬最唔惊喜:
【浓蒜炸鸡
蒜味唔算好浓,味道唔太天然,所以我麻麻地。

【首尔风味焗鸡】(原味焗鸡】
普通咸咸地腌左嘅鸡。

【蜜糖芥末香葱炸鸡
唔多食到蜜糖芥末味。

🍕 Pizza :
叫一碟就有四小块,味道系唔差,但饼底腍左少少😬

🥙小食:
【凯撒沙津】
放题黎讲,份量都算几多,沙律菜食落都几新鲜,沙律酱好够,食碟沙津减少下食炸鸡嘅油腻感都唔错!

【蜜糖牛油粟米】
正常牛油粟米,唔会过腍,味道正常!

整体水准系唔错,价钱适中,如果几个朋友一齐黎食应该几开心,可惜而家2人限聚,就冇咁尽兴!大家疫情过后可以约埋朋友去大吃一顿😚

✅总评:(5分为满分)
环境:3/5
味道:4/5