2022-09-30 774 浏览
今次食炸鸡既餐厅,系位于观塘既速食type炸鸡店!价钱方面系算唔错,因为佢系工厦区附近,主打外卖生意,店内其实有数个bar枱位可以堂食,不过佢既店面比较细,亦会好多人企系隔离等外卖,相信唔会好多人想坐系店内食。店铺设计时明显有计划过😂😂【 辣炒年糕A餐配可乐】$48个年糕真心不行🙅🏻‍♀️🙅🏻! 辣酱味道好淡,真系得韩式辣酱+水而已,年糕唔烟靭,佢附带的鱼片才是小编唯一觉得可以吃的⋯呢个餐绝对唔会回购!🤧【原只甜辣炸鸡(半只)】$78 +升级套餐 +$18 -配炒牛肉饭 -可乐相反,炸鸡比想像出色,外卖依然仲脆! 味道亦合乎想像中的standard. 论炸鸡,呢个价钱呢个份量同味道系算高性价比👍🏻 不过,又出事啦,小编个升级套餐果盒牛肉饭去左边呢???成个外卖胶袋反转晒都揾唔到,原来店员畀错左另一盒辣炒年糕⋯what???果盒真心打咩打咩既辣炒年糕?!畀错都算,但仲要系呢盒野⋯⋯真心搞唔掂⋯但因为外卖,叫唔到店员换返正确既牛肉饭,但佢地既年糕小编同友人系完全唔想再放入口⋯😮‍💨浪费左一道菜⋯呢一餐简单总结,点左咁多野最终只系好似食到炸鸡同饮可乐⋯小编今次体验不停来回地狱与人间

【 辣炒年糕A餐配可乐】$48

【原只甜辣炸鸡(半只)】$78
+升级套餐 +$18
-配炒牛肉饭
-可乐

呢一餐简单总结,点左咁多野最终只系好似食到炸鸡同饮可乐⋯小编今次体验不停来回地狱与人间。👻🫠