2022-07-24 89 浏览
<Hong Kong🇭🇰•Yuenlong>“咬我唷!左拥Pizza 右咬炸鸡”放假留啲时间陪屋企人,问咪咪想食咩😗「我要食上次旺角炸鸡😍」元朗新开Pizza Haru,YohoMall又有泊车优惠(文尾)🤣Let’s go!!!!虽然呢度有炸鸡、Pizza同pasta,但咪咪今次目标清晰「Pizza」「Chicken chicken」🤣▪️泡菜卡邦尼蓝青口意粉泡菜味丰富嘅意粉软硬适中,挂满卡邦尼酱汁,好creamy!酸酸BB辣够惹味!▪️火辣秘制炸鸡🍗拼芝士秘制炸鸡🍗Wow热辣辣喷哂烟嘅炸鸡唷😍炸鸡炸得香脆金黄,每件炸鸡都被蒜香蜜糖酱汁包围着,每啖都系蜜糖嘅香味,仲有淡淡的蒜香!外脆内Juicy🤤火辣秘制炸鸡就带点香辣😌食到要啜埋手指公!▪️经典BLT蕃茄pizza今次唔食巨量mozzarella Cheese 拉丝pizza,咪咪想食意式嘅经典BLT pizza🤪有烟肉🥓生菜🥬蕃茄🍅配蕃茄酱底,虽然无巨量芝味,但Pizza底厚薄适中,材料新鲜,简单又好味!我建议因为如果两个人食就可能有啲腻,试唔到太多嘢啦🙈跟餐可拣特色冰茶,加入薄荷叶,清新解渴。另外仲有个面豉汤,有豆腐同
<Hong Kong🇭🇰•Yuenlong>
“咬我唷!左拥Pizza 右咬炸鸡

▪️泡菜卡邦尼蓝青口意粉

▪️火辣秘制炸鸡🍗拼芝士秘制炸鸡🍗
Wow热辣辣喷哂烟嘅炸鸡唷😍

▪️经典BLT蕃茄pizza

我建议因为如果两个人食就可能有啲腻,试唔到太多嘢啦🙈

跟餐可拣特色冰茶,加入薄荷叶,清新解渴。另外仲有个面豉汤,有豆腐同萝卜,都几足料!

食饱饱可以行街唷🥳

🚗星期一至五,即日消费满$200可享2️⃣小时泊车优惠,于YOHO MALL指定食肆消费满$100或以上(单一发票计)。可享额外1小时泊车优惠。

记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 @chantal.jj 💕 比𝐋𝐢𝐤𝐞 ❤️你嘅支持同肯定喺我吸收𝐂𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬嘅勇气唷🥳

#chantaljj元朗
#chantaljj韩国菜