2018-04-04 447 浏览
呢间<有得饺>睇个名都知主要系食饺子佢地嘅饺子🥟种类超多有汤嘅,无汤嘅,仲有炸嘅味道亦都有好多款总共有成廿款俾你拣一场黎到当然试下啲特别口味啦。。。。。。。。。。。。金菇肥牛炸饺 ($46/半打)▸完全无谂过金菇肥牛可以用黎做馅料,🥟表面炸到金黄色,好脆而且一啲都唔油,里面嘅金菇肥牛虽然切到细细件,但都好够味,好重胡椒味好惹味,有啲似食紧胡椒饼,好正😋 食食下发现其中一只俾错左,俾左只炸素饺我,估唔到咁清新咁好味🤤 。。。。。。。。。。。。药膳鸡脚汤 ($46)▸完全无谂过咁大碗,真系成个汤碗咁大 (心谂咁大碗点饮得晒) 药材味都几香,但唔算话劲重,岩岩好,再加埋桂圆,愈饮愈清甜,真系可以成碗清晒😋 鸡脚方面得三只有点少,不过都好淋好入味,如果多啲就更好😍。。。。。。。。。。。。整体而言,价钱是有点贵,但又真系几好味,下次会再去试埋其他
呢间<有得饺>睇个名都知主要系食饺子
佢地嘅饺子🥟种类超多
有汤嘅,无汤嘅,仲有炸嘅
味道亦都有好多款
总共有成廿款俾你拣
一场黎到当然试下啲特别口味啦
。。。。。。。。。。。。
金菇肥牛炸饺 ($46/半打)
。。。。。。。。。。。。
药膳鸡脚汤 ($46)
。。。。。。。。。。。。
整体而言,价钱是有点贵,但又真系几好味,下次会再去试埋其他