2021-07-12 773 浏览
上午忙完一大轮, 我地决定稍休 充饱电先再去行大馆~响 OpenRice search 完跟地图行 再问问途人, 成功黎到食炸鱼薯条喇~热辣辣嘅午后, 冷气室内系好吸引嘅~但因为想 吹住风 望住街 倾下计 chill 下, 所以嘛… 我大胆简咗坐室外 (放心 唔晒的, 仲有风吹~)坐底拿拿声饮啖冻水, 准备慢活一下~点餐后, 好快有得食噜!!!我地点咗 4样嘢, 份量啱啱好~1. 蒜蓉包2. 炸鱼薯条- 我地简咗 Lemon Pepper 配 Honey Mustard 3. Fresh Pressed Lemonade 4. Guava Lemonade 左 Guava Lemonade 冻冻地嘅药水味右Fresh Pressed Lemonade 清清地几解渴呢个蒜蓉包我想 encore 啊!佢系有质感嘅脆, 我地都钟意啊!蓉香咸度恰好, 面包质感脆口而实在 有咬口但会唔韧。炸鱼厚薄软滑适中, 唔错呀~ 望住沿途放松脚步 倾计 饮嘢嘅外国人, 坐下倾下食下, 原来唔经唔觉 就差唔多 2个钟了, 真系好放松啊~ 我地 会再黎架~

上午忙完一大轮, 我地决定稍休 充饱电先再去行大馆~

热辣辣嘅午后, 冷气室内系好吸引嘅~

坐底拿拿声饮啖冻水, 准备慢活一下~

点餐后, 好快有得食噜!!!
我地点咗 4样嘢, 份量啱啱好~

1. 蒜蓉包
3. Fresh Pressed Lemonade
4. Guava Lemonade

左 Guava Lemonade 冻冻地嘅药水味

呢个蒜蓉包我想 encore 啊!
佢系有质感嘅脆, 我地都钟意啊!
蓉香咸度恰好, 面包质感脆口而实在 有咬口但会唔韧。

炸鱼厚薄软滑适中, 唔错呀~

我地 会再黎架~