2017-07-07 93 浏览
身为荃湾友,加埋算系半个汉堡控既我,荃湾区既Burger店点可以未食过!首先要赞下佢既诚实度😎 实物同餐牌有八成相似,算系足料既👍🏻其次选择都算多,又有炸鱼炸鸡炸薯条等,惊我唔够热气🤣🤣牛肉啡菇芝士汉堡 $88牛肉汉堡好厚,牛肉唔算多汁,但块大菇同埋啲酱汁好加分,成个包即刻Juicy哂!加埋蕃茄同生菜感觉上冇咁邪恶👀👀另外只需加 $18 即时升级做套餐,可拣沙律或薯条,另有野饮一杯鱼柳薯条 $58真心!好大件呀块鱼柳😍😍😍 炸到金黄松脆,而里面啲鱼肉仲系好嫩滑🤤 连啲薯条都特别炸得透,特别香脆!只要你唔怕热气,好容易食到停唔到口😈😈😈整体食物唔错,店铺细细,但都算坐得舒服,而且地点非常就脚又易揾,经过可以一试~

牛肉啡菇芝士汉堡 $88

鱼柳薯条 $58