💫「替月行道、儆恶惩奸!」细细个系成日都重复呢句说话 以为自己都系美少女战士 要去打坏人👑 咁啱知道点心代表 同Sailormoon 有crossover 推广 即刻约埋两个女仔friend冲去试!!除左每款点心都印上唔同美少女战士既样外 全店仲布满美少女战士既装饰 更加有几个1比1纸牌同唔同摆设比你影相 啲童年回忆即刻番哂黎☺️💕我个人推介「美少女战士五色鲜虾饺($89)」, 「美少女战士鲜虾肠粉($69)」同「月光心钻变身器鸡球大包($55)」 五色虾饺并唔系得个样 反而真系皮薄馅靓。大大粒既虾饺入面塞满虾肉 非常足料!肠粉虽然有一旧仔扁左 但肠粉皮好滑 料都好足 呢个鸡球大包就劲喇 估唔到真系咁大个😂 仲要包系好软熟 咬落又啖啖肉 好饱肚啊👍🏻另外有色彩缤纷既沙冰都好refreshing几好饮 快啲约埋一大班儿时好友去食啦!!
💫「替月行道、儆恶惩奸!」

肠粉虽然有一旧仔扁左 但肠粉皮好滑 料都好足