2020-05-25 749 浏览
有65年历史嘅茶记于同一个地方重开 由于地点好近我屋企 于是我哋就喺店舖重开后冇耐就帮衬 店内装修冇乜点变 感觉上好似干净咗😂😂⠀⠀奶茶出名应该好多人都知道 食物方面我就钟意食面包类 (西多士、奶酱多、咸牛蛋治) 多过炒粉面饭 𠮶日去食晏叫咗个沙爹牛肉面 味道和做法同其他茶餐厅嘅好唔同🤔 我呢碗沙爹牛肉似系豉椒牛肉嘅做法😂 我个人唔系好buy😂😂用呢种煮法然后放落碗面度⠀⠀价钱方面以茶餐厅嚟讲真系收得贵 HKD48一碗沙爹牛肉面 一份午餐精选$56唔连饮品 叫埋饮品差唔多$80买卖单....⠀⠀四月去嘅时候服务系唔错 可能系因为有旧老板喺度睇住 今日再去....哗....落单𠮶位婶婶究竟系未瞓醒定系喺太空漫游紧..讲咗N咁多次都落唔到单 婶婶好坦白同我哋讲佢系新嚟嘅 啲单乱晒笼 明明未嚟齐啲食物又话齐晒 ..⠀⠀店外嘅茶档车依然保留住喺同一地方虽然已经冇开档 但依然成为客人们打卡嘅热点