2008-04-12 26 浏览
如果唔系入唔到个台湾节.. 我谂我都唔会遇到d咁既态度.. 虽然系trainee.. 但都唔驶慢到咁呀... ... 等左成差唔多半个钟.. 隔离队都转过几手人.. 人地郁二三个.. 我地先郁一个.. 唉.. 望入去.. 佢d动作呢.. 真系.. 依家系繁忙时间.. 你仲好似去shopping咁.. 慢条斯理到呢真系想闹你.. 去到先知.. 人地讲一次.. 你又讲一次.. 之后仲再讲一次.. 虽然小心系好.. 但你replay得太慢呢.. 慢到离哂谱呀!!! 隔离个条个staff就忙到呕.. 仲忙到同其他staff"申"添.. 但手脚都快.. 你就... ... 出面仲衰.. 爆场爆到咩咁.. 但得一个人执哂.. 真系play.. 出面一个.. 入面得个四条队.. 其他人呢!!!