Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2018-02-11 621 浏览
为左食,你可以有几尽? 我就尽地一煲 请左个假食左个semi-buffet lunch 因为生日既关系 生日饭既约会系一个接一个 但系屋企人请既 当然要食番d 靓野 所以我地就拣左呢到既lunch黎造我生日喇 一个semi-buffet 最紧要既系有一个靓既生蚝bar 沙律bar 同ham section 。 而呢一度 系有齐哂 , 虽然佢唔系有好多选择 但绝对讲得上黎系贵精不贵多既 生蚝系新鲜开 ham 同烟三文鱼都有几款比我选择 而我系呢part系非常满意讲完个buffet 就要讲讲个主菜 因为你以为得buffet好味咩? 唔系啰 , 佢既主菜都系十分吸引 。 就好似我呢两款为例 煎牛柳 同海鱼 都系好好味 (只系有一点可惜我同我爸爸既5成熟3成熟调转左所以我食唔到3成熟之外) 所以摆盘卖相都令我满意 最后semibuffet 都可以选择一款甜品 所以我地两款都拣左 有brownie同 wild berries既蛋糕 🍰 但我地已经饱到食唔哂 食左一啖好rich既brownie就停左手了 呢个午餐可谓饱到上心口 物有所值!
为左食,你可以有几尽?

呢个午餐可谓饱到上心口 物有所值!