2017-06-20 252 浏览
放题呢家野我都好奈无食过,因为根本食唔到几多⋯今次为了板海胆,好吧我再挑战!两位入座即送一板海胆,仲有好多刺身拣,食到你癫都得~不过姐还是比较爱寿司,那火炙三文鱼~入口即融的幸福感。令人意外既系个手卷,饭唔会太多,你知道有很多放题都唔知点咁架啦d紫菜,又淋晒又湿咁,都唔知放左几奈,而呢个入面带子算新鲜喔~不会有冰感,即叫即整的。咸食在水准以上喔~特别系烧物同炸物,即叫即整,店员仲好贴心咁叫我地快d食,冻左会唔好食~饺子是手制的喔~好有心思!而且皮薄又多馅。见到个绿茶面好似几得意就叫左,虽然感受唔到好浓郁的绿茶味,不过个摆盘好靓,食左咁多鱼生,男士到最后食返碗面就应该够饱。除左鱼生,sake都系任饮,呢个机器几好玩,店员仲会好细心讲解点用~甜品都有好多款,雪条啦、cream cup啦,不过到最后真系食到好饱了,只吃了一杯cream cup。用餐时间90分钟,包你饱到喊,不错。
刺身

寿司

不过姐还是比较爱寿司,那火炙三文鱼~入口即融的幸福感。
手卷

烧物

炸物

饺子

饺子是手制的喔~好有心思!而且皮薄又多馅。

甜品

寿司