2018-09-04
其实我真系好少会比劣评 今次真系经验真系觉得好差 今日屋企四个人嚟呢度食早餐 可惜四个人系入唔到去食我地攞咗飞等四人枱 等咗半个钟都入唔到去 可能对好多人嘅餐厅嚟讲系好正常 但系其实系陆续有其他人入去 甚至啱啱排队嘅两个人都可以入去 最后净系得返等左半个钟嘅我地😠因为餐厅一有少少位就比人入去 唔会突登等一张空嘅四人枱😕咁样每一张四人枱都系啲唔同时间入去嘅客人 客人系唔会一齐食完出嚟 所以永远四人枱都分比1/2/3个人食 等咗半个钟 净系得返我地系到等 我地去问佢究竟几时有四人枱 佢竟然答四人枱暂时未有住!餐厅一早有mark低有一张四人枱等紧 但从来唔会去预留一张枱 咁样四个人要等到几时先入到去? 😠😕之前有食过双鱼亭嚟一间其实一直觉得佢好贵 但又好细份 今次系妈妈想方便近近地先过嚟食早餐餐牌话$35一个奄列加多士 性价比真系好低😕晚餐$75-$100一个饭 其实水准同隔离便宜啲嘅榄车餐厅差唔多 唔到西餐厅咁高质 真系食得好唔抵😤😤唔会再食😿😾
今日屋企四个人嚟呢度食早餐 可惜四个人系入唔到去食
因为餐厅一有少少位就比人入去 唔会突登等一张空嘅四人枱😕