2020-01-05
呢一个平安夜,又嚟呢度食,因有得收早,五点几来到还有lunch price,感觉好掋😛 但好可惜,不论系服务、食物全部都差唒⋯⋯🤨 所以今次要俾劣评! 同埋应该唔会再嚟呢间分店😑睇住我杯饮品出咗系水吧枱成十分钟,期间仲要有两、三个 staff 行过都无人拎俾我哋😒 就算唔由热变冻,都吹咗唔少尘系面啦🙄 我系咁望住我两杯野,我啲火就系咁出⋯⋯🔥🔥 咩事死都唔拎俾客人呢?再跟住,隔离张枱刚落完单,佢个饭就即到⋯⋯唔该晒!一定系错啦,因为我都系order 咗呢个饭,除咗上错个个有问题,接收个个都有问题,你坐系快餐店咩? 个店员刚行开你个位,点嘅食物就即到🙄🙄 快餐店都无咁快啦⋯⋯之后等多一阵,就追下店员,佢话厨房搅错,心谂一定系错啦紧系😒😒 未食都已经🔥唒!女友食紧嘅紧软壳解意粉,亦都无咁味,是真的! 我哋已经唔系第一次食,女友最近亦系新开无耐嘅坑口分店食过,确实好味好多!我女友食完个意粉,我个饭先到😑😑 系新菜式,同荣华腊肠cross over 嘅意大利饭⋯⋯都几好味嘅,成个饭都有腊肠味,钟意食腊味饭嘅人都应该会钟意😅是日平安夜,所以都加$25叫个cake ,拣咗栗子挞,好味😋👍🏼
黑松露软壳蟹意粉
Swiss chestnut tart