2024-04-24 33 浏览
疫情前到现在每隔几个月都会去食一次鱼腐米线加椒盐猪颈肉,咁啱今晚出旺角买嘢顺便去食一次,照旧鱼腐米线椒盐猪颈肉。。。冇嘢饮送因为散叫,都唔紧要。。。见到个阿姐开住半边门企喺门口,又唔系招手揾客,纯拦住。。。有客人入佢会让开😂我𠮶碗米线到咗,得三粒畀牛丸大一点嘅鱼腐。。。跟之前相比完全不值一提。。。我问下阿姐,我话而家加咗价后又减咗𩠌。。。佢尴尬咁答我好似之前系四粒嘅。。。跟住话自己系part time都系厨房决定🤣咁我话唔紧要,但系你望下值唔值41蚊。。。佢笑住行开咗话唔好意思。。。我话唔关你事,但系咁样我唔会再嚟👻椒盐猪颈肉两串30蚊。。。都系加咗价。。。好彩叫厨房要烧得干身啲。。。口感跟以往一样。。。今次连相都唔想影。。。下次去食第二啲嘢算😂