2022-06-09 203 浏览
终于有机会食乳猪卡邦尼意粉啦🤣今次咁岩去开太子就过黎食饭🤣我地叫左$198二人餐主食x1 + 意粉/饭x1 + 饮品x2-斧头猪扒配苹果蓉黑醋酱-好大份呀!黎到仲热辣辣,睇到块扒仲卜卜烧紧咁🔥超香黑醋味,我几钟意食黑醋酱,酸酸味味好开胃。猪扒肉好嫩,一切就feel到,食落都系👍🏼配菜都好食既,薯蓉好滑👍🏼-乳猪卡邦尼意粉-呢个招牌菜一定要试试,中西合璧既配搭好有新意,原来都几夹,冇违和感㖞。乳猪脆卜卜,除左皮脆仲有肉食🤣我地放底左个意粉一阵冇即时食,过左一阵仲好热,我地几钟意佢个texture,唔会好稀好杰,系你食落唔会好干,又唔会稀到冇味,而且烟肉碎都几多,真足料👍🏼柠檬伯爵茶呢杯几好饮好fresh,都有伯爵茶味,食完上面啲浓味野饮呢杯岩哂👍🏼自家制coffee不过不失啦,冇咩特别🫢$198二人餐冇加一,食物质素高,环境又舒服,枱与枱之间分得远,真心抵食👍🏼
终于有机会食乳猪卡邦尼意粉啦🤣今次咁岩去开太子就过黎食饭🤣

-乳猪卡邦尼意粉-
乳猪卡邦尼意粉

柠檬伯爵茶

自家制coffee
不过不失啦,冇咩特别🫢

斧头猪扒配苹果蓉黑醋酱
乳猪卡邦尼意粉