每年妈咪生日都会去食榴梿野𓌉◯𓇋 今年第一次系𝖇𝖎𝖌 𝖇𝖆𝖞 𝖈𝖆𝖋𝖊 睇下同之前食过既有咩差别早一个月ʙᴏᴏᴋ枱想要近窗口 无๑ᵒᯅᵒ๑想去个厕所 同层个厕所用唔到 要落一层先去到 𝓼𝓪𝓭 ( ・᷄д・᷅ ) 啲热食劲少 榴梿甜品系多 但好多都系太甜又或者无咩榴梿味 食到滞但带点空虚• ︡ᯅ•︠ 少雷 我系觉得唔值锦贵 ๑•̌.•̑๑有三款饮品 自己斟 𖦹红茶 𖦹菠萝梳打 𖦹椰子水菠萝梳打一开始都几好饮 斟多几次 我谂店家放既梳打比较多 愈黎愈唔好饮 •̆₃•̑ 热食只有印尼炒饭 𝒫𝒶𝒹 𝒯𝒽𝒶𝒾 串烧 咖啡角 春卷 泰式斑斓鸡 虾片 巴东牛肉 仲有啲沙律 两款寿司(系只有两款) 同 水果‎➳如果热又有榴梿 只有 榴梿薄饼 榴梿蒸蛋 炸榴梿球所以吸引点只有榴梿甜品 ૮⑉・-・⑉ა➵榴梿甜品有 榴梿巴斯克 榴梿冬甩 榴梿芝士蛋糕 榴梿雪糕 榴梿葡挞 芒果糯米饭配榴梿酱 榴梿斑兰卷 榴梿提拉米苏 榴梿挞 榴梿歌剧院蛋糕今次榴梿既精选品种 ༘♡ 有甜而不腻的 𝔻𝟚𝟜 苏丹王 ༘♡ 果肉厚实兼带朱古力香的 𝔻𝟙𝟞𝟛 葫芦 ༘♡果肉柔软细嫩的 𝔻𝟙𝟛金包 呢三款都好好食 如果自助餐食得太饱

每年妈咪生日都会去食榴梿野𓌉◯𓇋

早一个月ʙᴏᴏᴋ枱想要近窗口 无๑ᵒᯅᵒ๑