2019-10-23
一班朋友7个人,大家唔食午餐等待夜晚黎食嘅放题,当然系要book食早场啦!5点半就黎到个个都好似野兽咁等住生吞只棉羊咁款。而家都好环保Scan QR code落单,用app落单几方便,7个人每人都scan左个code,同一时间几个一齐落单爽呀,未落单个侍应都好识做先帮我地安排两盘杂锦刺身先,正呀!另外,第一时间再点了大量刺身啦,要大量甜虾,真系一啲都唔夸张一枱人都食左几百食甜虾因为甜虾真系甜既,佢无呃我呀,其中一个朋友自己都食左佢一个家族,几乎灭绝哂,另外赤虾又直得一赞连条肠都抽埋出黎,其他放题要食埋条肠。我啲朋友都系主攻食虾,连虎虾都要食返够本,疯狂地叫,唔通真系要哈哈哈!即场做会员,每人还送生蚝/鲍鱼,整体刺身都多款而且新鲜,唔错。寿司正正常常一口牛,羊架太熟了鳗鱼烧得都唔错鸡软骨无咩味芝麻鸡翼,炸蚝 够脆榴梿球都好浓榴梿味,正酒煮蚬够大只鲜味我专登同渔屋讲个朋生日留左个芝士蛋糕,芝士蛋糕黎既时候有惊喜,伴随生日歌多种唱法,笑到人都颠,有个朋友仲话佢自己笑到落哂格,又可以重新食过两个钟头实在太少了,最后来个movenpick雪糕,拎走食。整体来说食物大家都话无得输,下次等星期一至四
寿司正正常常
一口牛,羊架太熟了
鳗鱼烧得都唔错
鸡软骨无咩味
芝麻鸡翼,炸蚝 够脆
榴梿球都好浓榴梿味,正
酒煮蚬够大只鲜味
整体来说食物大家都话无得输,下次等星期一至四6送1再黎食过。
即场做会员,每人送生蚝