2017-10-12 1881 浏览
作为木嘴,自然物以类聚都有一班木嘴朋友。呢日为左其中一个朋友既生日我就买个cake俾佢啦。 呀,可能有朋友无睇过木嘴我既食评,提返大家本人对食物既要求为零,只系comment到好食同唔好食,个个都系食神,唔通个个都真系食神咩。庆左咁多年仲有咩蛋糕拣姐,木嘴班朋友基本上次次都系买个东海堂就算鬼数,无心思无惊喜,反正大家见到咩cake都系饿狗抢屎,食完之后个个大嗌好饱,从来都唔comment食物既味道。本身今日都系谂住求其买个东海堂比佢算,点知经过呢间红车厘,个名虽然娘娘地,但d cake卖相都唔错,重点系平过东海堂好鬼多。大佬月头出左粮几日就变粮尾嫁啦,依家黎到月中银包已经无乜货,既然系咁就挑战下班木嘴朋友既底线,买个芒果蛋糕黎试下。 食完,都ok既,芒果几甜,中间系海绵蛋糕,食得饱7个木嘴之余,仲有一大旧剩返无人问津添问你死未。建议大家粮尾既时候考虑下呢个蛋糕,食极唔完,性价比一流。

芒果蛋糕
外卖自取