2018-03-04 131 浏览
喺isquare等睇戏期间, search附近有啲咩好食拉面,见到呢间食评唔错,而且已经以樱花虾主打。 间舖虽然系地舖,isquare行过去七分钟左右,但因为转角位,比较难发现。地方唔系好大,约十来个座位。 一坐下,叫了樱花虾沾面 ,老公就叫咗一个 辛辣拉面, 两个面都系走芽菜,感觉拉面芽菜系有啲唔搭。老公点餐先专登叫多葱,又真系俾几多下。 个样都排得几靓, 汤底我觉得唔够辛辣,浓,但 面质系我钟意食,比较粗,弹牙。沾面 我个人觉汤唔够热,但樱花虾真系好足料,而且唔会死咸。 叉烧薄身,但有4大块, 作为系尖沙咀,唔使一百蚊嘅拉面,我觉得价钱相当ok。煎饺子32蚊有五只 味道同价钱都ok。总括嚟讲呢间小店位置方便, 拉面质素好,价钱平 ,可以再嚟。

辛辣 豚骨拉面多葱

樱花虾沾面

饺子

煎饺子32蚊有五只 味道同价钱都ok。

樱花虾沾面