2008-11-12 6 浏览
之前试过登打士街的tea buffet 都知质素一般,不可太高要求今次试呢间新店睇下会唔会好d先??首先,新店都算濶落都算坐得舒服,不过今日因为是平日所以唔多人,加上我15:30先上去,计埋我全场得十几个人,熟食食物款式不算十分多,不过因为我钟意食前菜,所以冇所谓熟食有肉丸串(普通),猪脚姜,(我只吃蛋,普普通通啦)炒公仔面(都ok),韩式炒粉丝(都ok),炒饭(d饭唔好食,炒到一pat pat),咖哩鸡(浅尝都可以嘅),炸春卷,薯条,薯饼,馒头(全部冻咗麻麻),香叶包鸡(味道都ok),炸尢鱼须(几韧),卤水鸡翼(算最好食,够入味,好过炸鸡翼) 烧秋刀鱼(都几好)寿司,甜品和水果比起登打士街有进步,现在这里甜品会放进冻柜,感觉安全同卫生d,登打士街就咁放枱面,饮品可以拣五花茶,豆浆,蜜桃汁,西瓜汁,我试咗五花茶(好淡,唔够味),豆浆(豆味不算强但也不太甜,算最得),其余两款果汁没有兴趣(不过应该唔好饮得去边)服务不算殷勤,我见呢间的经理都系登打士街见过,就知服务唔会有咩提升整体来说,$30+10%同茶钱,系旺角食个饭都差不多啦!,所以为求饱肚我觉得一试无妨!不过登打士街同好景,紧系拣好

今次试呢间新店睇下会唔会好d先??

整体来说,$30+10%同茶钱,系旺角食个饭都差不多啦!,所以为求饱肚我觉得一试无妨!不过登打士街同好景,紧系拣好景啦,起码环境干净企理d
普通
  • 卤水鸡翼