2020-11-16
📍尖沙咀 - #sensory ZERO——-crazy chocolate 痴_线朱古力 -巨。午餐肉芝士双份日本滑蛋牛角包-澳洲M5+和牛肩肉温泉蛋饭——一直都想试呢间餐厅 网上见到佢杯朱古力卖相劲靓😍 本身中意朱古力嘅我 当然有叫到杯 痴_线朱古力饮啦🤤 果然冇令我失望 佢杯朱古力一啲都唔腻 加埋黑朱古力同白朱古力碎 口感更加分 我建议唔搅住 饮咗几淡先 💕 唯一觉得杯朱古力唔够热 冬天会想饮热辣辣嘅朱古力 唔知系咪挂住影相 饮落暖暖地🙈-同埋佢啲咸食都好加分 唔系得个样 佢个牛角包我好中意☺️午餐肉配芝士滑蛋绝配之外 牛角包超香脆 每一啖咬落去都声到‘脆卜卜’嘅声音只会一啖一啖食晒佢🤤-仲有和牛肩肉温泉蛋饭同样出色🥰 将温泉蛋捞埋落啲饭到 加埋佢块和牛肩肉食落去个下 觉得呢餐好满足 叫嘅野食都好好味🤤 啲和牛肩肉一啲都唔韧 好易咬到 👍🏻 ——
- #sensory ZERO
-crazy chocolate 痴_线朱古力
-巨。午餐肉芝士双份日本滑蛋牛角包
-澳洲M5+和牛肩肉温泉蛋饭
只会一啖一啖食晒佢🤤