2021-06-30
☕️𝐈𝐧𝐟𝐢𝐧𝐢𝐭𝐢 𝐂 𝐛𝐲 𝐎𝐜𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 • 生酮打卡cafe🍰相信提起keto cake都会谂起佢哋舖头(岀名贵+评价极端),西营盘店有比较多keto选择,装修最靓,💙蓝色主调楼底又高~➠ Keto cake $88/1🍵Matcha chocolate/ 🥃tiramisu/ 🫐blueberry cheese/ 🍓hojicha strawberry 其实之前听过评价两极,我系另外2间分店都试过几款蛋糕,我系属于喜欢𠮶派😂首先卖相好得! 2.比市面keto cake大件 3.多口味!我觉得蛋糕体都几似凡人蛋糕的,特别芝士蛋糕系劲浓郁🧀tiramisu酒味浓啲更好,绿茶味有个酱先好食😋焙茶最啱钟意苦苦哋嘅我(焙茶比绿茶好味)➠ Keto matcha cheesy $58生酮好推介饮呢杯劲浓劲厚嘅芝士奶盖,饮完好饱👍🏻👍🏻➠ Keto salmon pizza $138椰菜花做饼底,都几迷你,味道比较清,整体不错👌🏻➠ Keto salmon pancake $168呢个pancake系连pan焗,会痴住pan底,个质地似湿湿哋嘅咸蛋糕,🥑牛油果份量多➠ Chicken avo
➠ Keto cake $88/1
➠ Keto matcha cheesy $58
生酮好推介饮呢杯劲浓劲厚嘅芝士奶盖,饮完好饱👍🏻👍🏻
➠ Keto salmon pizza $138
椰菜花做饼底,都几迷你,味道比较清,整体不错👌🏻
➠ Keto salmon pancake $168
➠ Chicken avocado pesto pasta $138
凡人意粉,鸡肉系慢煮所以嫩到有点似未熟,朋友怕生再叫厨房整熟
➠ Mary rose kombucha $78
➠ Floral Athena $50