2020-01-17 339 浏览
峰寿司既价钱系日式料理入面算系中等。众所周知荃湾广场既餐厅经常都好多人排队,戈日见尼间寿司店比赛无咁多人就入咗去食。入咗去空间都好宽,我地就叫咗个寿司拼盘嚟食,百零蚊到。咁由于佢戈日希灵鱼卖晒,佢地就俾咗几个其他鱼既选择我地简,我睇睇menu见到长脚蟹都一样价,就试下问佢地转尼款得唔得,最后佢地都劲好人俾我地简咗长脚蟹嚟食。入面有提供热茶。有时食到有d寿司饭会雪到干晒硬晒,尼间就唔会有尼个问题。寿司既刺身都几新鲜,配埋佢地既豉油同山葵系好食既。😋当然,佢地既价钱比争鲜贵,质素梗系要较佳。不过对于我地学生嚟讲佢既价钱都系中上,同埋食前仲要排半个钟左右,人多戈时可能仲耐,我地就唔会经常嚟食。

入面有提供热茶。有时食到有d寿司饭会雪到干晒硬晒,尼间就唔会有尼个问题。寿司刺身都几新鲜,配埋佢地既豉油同山葵系好食既。😋当然,佢地既价钱比争鲜贵,质素梗系要较佳。