2016-02-23
今晚为左同Kammy庆祝生日,于是我地一班朋友简左呢间2+2,之前已经黎过觉得唔错,亦知佢岩岩转左新既日式主题,岩晒我地既主角Kammy,佢最钟意就系食日本野呀!黎到门口就已经觉得好有日式居酒屋feel喇~~~刺身都有好多款冷盘有长脚蟹、螺、蓝青口、冻虾等等茶碗蒸好味呀!!!!!有企档师父整既即制叉烧汤拉面,只蛋仲系流心蛋黎架~~~~新鲜即制天妇罗,连软壳蟹都有,全部即炸架,又脆又好味!!!新鲜海鲜,即点师父即煮~~~仲有就系寿星囡另一款最钟意既食物...新鲜生蚝呀...任食既呢(拿...唔好话我地挂住食呀,我地好有你心架^^)新鲜即烧串烧,龙虾、羊架等...新鲜即制寿司及鱼生饭呢个甜品好好味,连我呢个对绿茶都觉得麻麻既人都觉得好好食呀!!!!!!好在我地打电话去book个时,个姐姐已经提醒我地print out openrice coupon带埋去,系我地既全时段系有折既,不过都提提大家,原来佢地系有分时段既,而分时段系因为已经优惠左既关系,系无其他折扣既。除左环境同食物之外,都想赞一赞佢地既侍应,服务都好专业同埋贴心,请加油!!!!^^
黎到门口就已经觉得好有日式居酒屋feel喇~~~ 刺身都有好多款 冷盘有长脚蟹、螺、蓝青口、冻虾等等 茶碗蒸好味呀!!!!! 有企档师父整既即制叉烧汤拉面,只蛋仲系流心蛋黎架~~~~ 新鲜即制天妇罗,连软壳蟹都有,全部即炸架,又脆又好味!!! 新鲜海鲜,即点师父即煮~~~ 仲有就系寿星囡另一款最钟意既食物...新鲜生蚝呀...任食既呢
(拿...唔好话我地挂住食呀,我地好有你心架^^) 新鲜即烧串烧,龙虾、羊架等... 新鲜即制 寿司及鱼生饭 呢个 甜品好好味,连我呢个对绿茶都觉得麻麻既人都觉得好好食呀!!!!!! 好在我地打电话去book个时,个姐姐已经提醒我地print out openrice coupon带埋去,系我地既全时段系有折既,不过都提提大家,原来佢地系有分时段既,而分时段系因为已经优惠左既关系,系无其他折扣既。