餐厅: 星洲總廚 (大全街)
资讯:

2019-12-31 267 浏览
印象中嘅大角咀从来都只系奥海城, 今日应朋友之约特登入嚟呢边同佢食lunch, 开始我哋嘅觅食之旅😎由于朋友唔系好熟路嘅关系, 揾揾下路就用多咗时间行过嚟, 奥运地铁站行过嚟大概要10分钟时间。过到嚟已经过咗12点, 一啲小小嘅餐厅已经逼满人, 要等位🙁眼见呢间餐厅比较多位, 就拣咗排佢, 今日就食星马菜啦! 😋等左10分钟左右可以入座, 我同朋友都系快手之人, 好快就决定到食乜.. 我叫咗个热门海南鸡饭, 个油饭好香 , 唔算油腻, 啲鸡肉质都好嫩, 加$8可以食髀位, 我呢份冇加嘅 分量亦都好够, 女士们可能食唔晒个饭㗎..朋友就叫咗个马拉肉骨茶, 加咗$8要豆卜同金菇菜, 佢嘅评语亦都系非常正面! 总结: 可以再嚟帮衬!!

我叫咗个热门海南鸡饭, 个油饭好香
分量亦都好够, 女士们可能食唔晒个饭㗎..
海南鸡饭

!

总结: 可以再嚟帮衬!!
2019-10-31
海南鸡饭