2017-01-16 1022 浏览
因美食而相遇,发掘与分享从此成为我们的习惯,这就是我们「为食情侣」!鉴于近日买了咖啡机,所以去多左唔同地方饮咖啡,顺便睇买下佢地d咖啡豆。约下午12点,趁人唔多,女朋友又话眼训,最适合就系仲去饮杯咖啡同食埋 Lunch 你以为无人黎,半小时后就已经爆满,木感十足ge餐怡椅,可惜女朋友坐唔到高枱,因为会吊脚有点果味ge咖啡豆,唔重味,奶泡都好滑餐具系自助式,叫野食后拎埋就唔驶行多两转。食物上枱都几快,倾左两嘴就黎晒d野食,究竟系因为未有咁多客先咁快,定佢本身手脚快就真系唔知BB波菜意粉,蒜油味好浓,意粉软硬刚刚好,味道都唔错,但最好味其实系个面包,烘得几脆所以我决定将意粉、菜同菇都放系包上面,夹黎食,结果如我所料,好夹,比就咁食更加好味,同埋无咁腻,女朋友肥见到我咁食,自己都跟风食完叹埋杯咖啡,睇下书,即使lunch hr 好多人都好都无人催你走,呢下抵赞

,最适合就系仲去饮杯咖啡同食埋 Lunch
Cappuccino
有点果味ge咖啡豆,唔重味,奶泡都好滑

餐具系自助式,叫野食后拎埋就唔驶行多两转。
BB波菜意粉

2017-01-16