2016-12-13 759 浏览
好耐都无大伙人去觅食, 之前一直都想一齐食哩间炸鸡, 终于都可以约到时间一齐食我地大约7点到左餐厅门口, 等左15-20分钟就入到去, 等既时间唔算长我地1行5人叫左蜜糖咖哩烤鸡, 芝士炒年糕, 韩式炒粉丝鸡蛋卷, 鱼糕汤, 同埋柚子沙冰环境方面, 坐得舒服既因为空间够大, 而且都卫生侍应生们都有礼物, 而且一禁钟都会即刻过黎理你, 所以服务唔错野食方面, 先来炸鸡拎上手仲热, 但系味道方面无我想象中咁好食,比起之前系TST 间OPPA Coffee Bar Restaurant 食既炸鸡, 今次哩间真系失色左啲其次系芝士炒年糕, 哩个唔算太辣, 不过年糕口感可以再整得烟韧啲, 因为有啲唔够烟韧, 咬落去味道同啲汁分开左, 食落变得普通左,相反而面底吸哂啲汁味, 所以个面唔错再黎系鱼糕汤, 哩个唔错, 清清地几好味, 鱼糕吸哂啲汤, 咬落去好正之后就系韩式炒粉丝鸡蛋卷, 哩个味道无特别无惊喜,个样望落去系唔错, 不过食落去同普通既蛋卷无咩分别, 甚至可以有更好既选择柚子沙冰味道唔错, 一路食野1路饮个阵但系饮哂之后会有啲口干总括而言, 服务同环境方面都可以, 但系野食方面只系不过不失,

环境方面, 坐得舒服既因为空间够大, 而且都卫生

野食方面, 先来炸鸡
蜜糖咖哩烤鸡
拎上手仲热, 但系味道方面无我想象中咁好食,

芝士炒年糕

相反而面底吸哂啲汁味, 所以个面唔错
鱼糕汤
韩式炒粉丝鸡蛋卷
之后就系韩式炒粉丝鸡蛋卷, 哩个味道无特别无惊喜,

柚子沙冰
柚子沙冰味道唔错, 一路食野1路饮个阵

但系饮哂之后会有啲口干

总括而言, 服务同环境方面都可以, 但系野食方面只系不过不失, 没有惊喜或真系好好食之意

但系都适合一班人食下炸鸡同倾计既地方
2016-12-11