山下菓子应该系crossover界好出名既餐厅正常都唔会专登去食,除非好钟意crossover系列既野先会去。而我就唔系,就系为左试下佢哋有几劣!一入到去就会讲明食crossover set同普通dinner set既最低消费.正常qr code落单,先落左crossover既之后打算睇下普通dinner set有乜之后再叫啦,但佢哋收到单,比返单我哋之后都再重申要最低消费。叫好哂,等野食。Crossover既好快黎到,而份量都好少。而质素都好差。系食左几淡就发现有只曱甴系地下之后爬到上枱,我地即刻赶走佢之后要求换枱...职员都通情达理咁比我地换。到最后全部食物都到齐。而正常dinner set既饮品就要提佢上先记得上..仲无走甜(落单有落)佢哋既处理态度十分差食物评价炸鸡-份量少,急冻冷藏食品翻热无调味。意粉-十分咸,但煮得几干身。Dinner set burger-炸猪扒十分油,酱料极少,芝士系超级市场既芝士片。鲁肉饭-正常。甜品-个果挞个鱼胶粉极厚,皮,饼底,水果自行散落。雪糕 因为系日本名brand雪糕机出。正常发挥。不过叫佢餐饮有得拎埋crossover 既杯碟同盆,对钟意既
山下菓子应该系crossover界好出名既餐厅
而我就唔系,就系为左试下佢哋有几劣!
叫好哂,等野食。
Crossover既好快黎到,而份量都好少。而质素都好差。
到最后全部食物都到齐。

食物评价
炸鸡
-份量少,急冻冷藏食品翻热无调味。

意粉
-十分咸,但煮得几干身。

Dinner set burger
-炸猪扒十分油,酱料极少,芝士系超级市场既芝士片。

鲁肉饭
-正常。

甜品
-个果挞个鱼胶粉极厚,皮,饼底,水果自行散落。
雪糕 因为系日本名brand雪糕机出。正常发挥。

不过叫佢餐饮有得拎埋crossover 既杯碟同盆,对钟意既人系好开心既地方,但打算满足地食饱就唔好考虑
2023-03-31