2014-04-20 7182 浏览
我其实好少重复去同一间餐厅,但呢间我计埋今次去左4次了,原因系佢地d食物就算唔系最好,但一定唔会差啰!去既时间人系下午茶时间,加上佢唔系商场舖头林立个几层,所以好多空位!我地坐了窗口位,我同朋友好钟意呢度既环境,好休闲舒适!我朋友拣左抺茶窝夫配红豆雪糕!窝夫切开系好深绿既抺茶色,味道当然亦是浓浓的抺茶香,配上无论是红豆雪糕或是红豆蓉皆一流,两者甜度很适中,可惜的是两者份量同窝夫不成对比,要干吃一件窝夫!我选的是墨西哥牛肉饼配牛油果蓉及微辣既蕃茄酱!好好味,皮薄多肉,牛肉唔干,好juicy,配任何一款酱,入口都好开胃!份量刚好适合,不过厨师有少许不称职,将其中一面牛肉饼烤得过度,导致另一面是黑黑的!但总体都是不错啊!咖啡同柠茶都是普通货色,所以不提了!

咖啡同柠茶都是普通货色,所以不提了!
2014-04-20