2025-01-02
今日就一定要带我朋友去我最钟意食鸡串烧、除咗高质好食之外!呢间串烧真系我觉得系鸡肉串㗎 !鸡嘅内脏串烧都有!钟意食内脏嘅你就一定要食!鸡内全宴:鸡全翼,鸡心,鸡肝鹌鹑腿肉、鸡下腿,鸡胸肉,黄油鸡肠鸡胸紫苏叶,鸡柳柚子免治鸡肉棒鸡白汤拉面鸡心鸡干烧得啱啱好!黄油鸡肠超香浓!最钟意食就一定系佢个鹌鹑腿肉、除咗皮嫩肉厚!估唔到连个鹌鹑腿都劲入味!当然佢嘅鸡下腿同埋鸡胸肉都绝对冇得输!仲要配埋紫苏叶食落去冇咁油腻!免治鸡肉棒配上日本无菌生蛋真系超惹味!我觉得鸡白汤拉面!系一定要食因为佢个鸡汤真系超浓郁、再加上拉面唔系出面食𠮶种好厚身、食落去好有口感比较幼身嘅拉面!牛舌我觉得好特别!另外仲有呢个豚肉鹌鹑蛋,鹌鹑蛋真系好够味道!明太子厚扬同原味厚扬都一样系咁正!鸟鑫系位于尖沙咀厚福街附近嘅,蓝马商业大厦21楼全层、钟意鸡肉嘅你就一定要食啦!但系呢间舖平时都真系好好生意所以记得一定要早啲去Booking!
鸡内全宴:鸡全翼,鸡心,鸡肝
鹌鹑腿肉、鸡下腿,鸡胸肉,黄油鸡肠
鸡胸紫苏叶,鸡柳柚子
免治鸡肉棒
鸡白汤拉面
鸟鑫系位于尖沙咀厚福街附近嘅,