2018-08-26 699 浏览
打电话订枱时,原本想订7pm, 侍应话唔得,要早啲6:45pm, 同埋强调一定要1.5hr 后交枱,我话ok. 点知去到,大门深锁咁,以为未开,打开门入去睇,先知原来唔系,间铺超细,同埋系全院满座,终于有个侍应走出嚟叫我,话仲未交得枱住,俾住一半枱我先o m ok, 咁我一家大细十个人已企到门口,唔通话唔ok 咩,咁唯有老人家细佬入去先,最后都系等到7pm 先有位。叫咗好多嘢食,乌冬,牛舌,豆腐,鳗鱼,牛粒,刺身,饭团,但总括嚟讲,食物我觉得无惊喜,除咗乌冬的而且确系好幼身好滑,几好食,但我地8大人3小孩食咗2千三百几,以呢个价钱,我觉得食千両好似性价比高啲,同埋间铺好细好焗促,食咗一个钟食完就顶唔顺就走了。呢间食过一次就够,唔使再去。