2023-05-02 84 浏览
我地马鞍山山友出动揾好野食💕当然要约埋fd子@noah著住浴衣食日本野👘我地去咗乌溪沙嘅🏠屋子生活cafe💕 ᴜᴄʜɪ屋子日式嘅装修风格,Cafe好高楼底,好有空间感,枱凳以用木为主🪵入面仲有榻榻米,同落地玻璃,强烈建议有阳光时黎打卡!简约日系风格,悠闲舒适,一定可以令你放松忘忧💕⭐️ 和风蛋汉堡x三文鱼茶渍饭手打汉堡厚身肉嫩,切开肉汁爆出好juicy,配上流心太阳蛋加埋甜甜嘅酱汁,好yummy🥰加钱可以转三文鱼茶渍饭,清新嘅茶渍饭意外地同汉堡好搭😋⭐️ 关西牛肉定食x明太子拌饭半肥瘦牛肉量好多😋牛下面仲有粉丝,个汁偏甜,配搭鲜味明太子拌饭,真系好好味👍⭐️木鱼花玉子烧卖相都好靓,甜味夹杂木鱼香,食落软绵绵,波儿就好钟意啦💕⭐️萝卜明太子沙律少少辣味嘅明太子配搭鲜甜嘅萝卜,原来系咁搭嫁!味道好清新可口!⭐️ 抹茶白玉双层华夫唔好讲笑,呢个甜品一定要食,造型有啲似两个冬甩叠起,一上枱就谋杀菲林,面头再有一层浓郁甘醇嘅抹茶忌廉,上面洒上抹茶粉,外面脆卜卜内里松软嘅窝夫充满阵阵抹茶香味,加埋QQ烟靭嘅白玉🥰冇得弹!⭐️ 草莓奶盖茶饮落去好香草莓味,而奶盖咸咸甜甜,好顺滑🍓
我地马鞍山山友出动揾好野食💕
当然要约埋fd子@noah著住浴衣食日本野👘
我地去咗乌溪沙嘅🏠屋子生活cafe💕 ᴜᴄʜɪ屋子
简约日系风格,悠闲舒适,一定可以令你放松忘忧💕

⭐️ 和风蛋汉堡x三文鱼茶渍饭

⭐️ 关西牛肉定食x明太子拌饭

⭐️木鱼花玉子烧
卖相都好靓,甜味夹杂木鱼香,食落软绵绵,波儿就好钟意啦💕

⭐️萝卜明太子沙律

⭐️ 抹茶白玉双层华夫

⭐️ 草莓奶盖茶
饮落去好香草莓味,而奶盖咸咸甜甜,好顺滑🍓