2023-08-09
星期六下昼同咗朋友去坑口分店食下午茶,𠮶间分店乌蝇问题好严重,初初有一两只都算都忍受到,但后嚟发现有5 6只不停围住我地啲袋、食物、我地个人。最离谱系不下两三次痴系小朋友同食物到,我地仲拍死咗一只喺枱之后即刻同啲staff讲。但我地觉得啲staff听到之后完全唔惊讶,话帮我地转枱同换过碟食物,但碟食物出到嚟除咗啲菜之外其他原封不动冇郁过另外,我以前去食嘢嗌嘢饮都会嗌走甜,出嚟嘅份量都正常,但今次同朋友嗌走甜嘅嘢饮出到嚟好似俾人饮咗一啖咁。同staff反映返,结果得出嚟嘅答案系话走甜嘅话出嚟嘅份量相对系会少啲,但讲紧嘅少啲系少成寸嘢饮(?)😹😹我觉得如果我系嗌少冰就话啫,嗌走甜都要少成寸份量?好可惜我同朋友当时都嬲嬲地冇影低到,如果唔系你地可以睇到有几夸张🙂以前好中意去旺角𠮶间分店食嘢,我本身住坑口,知道坑口开咗分店我都好开心。可惜嘅系坑呢间分店体验好差,一次衰过一次,最失望嘅系啲staff处理投诉嘅手法拎到我地都觉得唔会想再嚟帮衬评分嘅服务,卫生真系一粒星都唔想俾!