2020-09-29 145 浏览
几个月前已约了朋友黎呢到食烤鱼,点知疫情反反复复,延期了几次...依家先终于黎到!呢间乌蝇馆系另一位朋友介绍的,话啲烤鱼好正😍 呢到有三款鱼可以拣~有多宝鱼、三刀鱼同龙趸,我哋就拣左价钱居中的三刀鱼☺️ 就连烤法都有好几款选择,有招牌香辣、麻辣、豆豉、蒜香等。虽然自己系麻辣控,但由于朋友唔食得辣,今次就拣左蒜香味~ (谂住下次先拉男朋友黎试下个招牌香辣烤鱼😛)首先个卖相已经超赞,一上台就闻到浓郁的蒜香味。烤鱼旁仲有云耳、萝卜、鸡髀菇。条鱼亦比想像中仲大条,既新鲜、啲肉又好厚实👍🏻食完条鱼就可打边炉啦~ 我地叫左个四川宽粉,放落个汤底劲惹味,好正!最后仲叫左两杯乌蝇馆的自家特饮~好凉爽真系好耐无出街叹番餐好,今日真系尽兴而归😆

最后仲叫左两杯乌蝇馆的自家特饮~好凉爽
真系好耐无出街叹番餐好,今日真系尽兴而归😆