今日朝早落大雨 到晏昼先出街 系附近采完耳 都已经入黑 要食夜晚个餐啦 而登龙街唔会令我失望今日想食清淡啲 所以拣左乌龙面门面行小清新新派路线有别于日本传统木系风要系门口2部自助点餐机点餐先可以入去坐入到去 灯光好光猛 全部都系独立座位另有矮屏风隔开 自己食唔尴尬 同朋友食又唔会挡哂 但无篮或者勾可以放袋 最 钟 意 黄 色 💛咖喱汤吉列猪扒乌龙面 男朋友试依碗系L 份量 骤眼睇唔觉得同M有分别 呷左啖汤 咖哩味好重 一啲都唔稀 几稠身但又唔浆口 而吉列猪扒皮脆肉嫩蘸咖哩汤好食鸡白汤叉烧乌龙面所有面款都有分M / L 而依碗系M 我个人建议M都好够食 呷左啖汤 浓浓鸡汤味饮唔到好重味精 叉烧虽然得3块但唔簿身都唔鞋口 乌龙面软硬度适中 啱啱好另外台面仲有出色配料 系天妇罗脆脆 加落碗面到好出色 浸淋少少好好食炸虾天妇罗 正常发挥鱼糕正常发挥 唔干身 几烟韧 仲要有摆盘阿华田罐装蛋糕$48 用易拉罐装蛋糕 好得意 店员仲好贴心见我地差唔多食哂先比罐蛋糕我地 一拉开 啲忌廉系满满的 毕到最底 系一层阿华田忌廉一层朱古力味蛋糕 一两啖还可以 认
今日朝早落大雨 到晏昼先出街

我个人建议M都好够食 呷左啖汤 浓浓鸡汤味

炸虾天妇罗 正常发挥

鱼糕正常发挥 唔干身 几烟韧 仲要有摆盘

阿华田罐装蛋糕$48
用易拉罐装蛋糕 好得意 店员仲好贴心见我地差唔多食哂先比罐蛋糕我地 一拉开 啲忌廉系满满的 毕到最底 系一层阿华田忌廉一层朱古力味蛋糕 一两啖还可以 认真食哂成罐就好腻 因为忌廉比例真系多

💛 记得download Storellet做会员 会有优惠
今次我地可以得到一份鱼糕
2023-08-18