2017-12-15 84 浏览
喺search尖沙咀有咩好既西餐时发现哩间既好评众多,于是就打左去订位喇。晚上7:30左右到达,餐厅地点有d难揾,但跟住地图行都系无难度既!餐厅有分室内同室外座,都好大而且座位多,大部分食客都拎住酒杯开心畅谈中。大约等左15分钟食物就上枱,第一碟既系日本一口和牛粒。和牛粒牛质松软,都几juicy, 点埋椒盐食好香口又能提升牛肉既味道!哩个多士应该系招牌之一,见到好多枱都有点。其实单睇到「海胆」哩2个字已经吸引到我去试😂多士烤得香脆,面头既芝士融左一齐食好正,海胆都新鲜,但如份量可多些会更美味!终于等到今晚主角出场!一上枱已经闻到劲香,系我最中意食既海鲜。共有4款海鲜,款款都新鲜,只海虾系超巨大,个黑松露大啡菇好juicy,好味!

一口和牛粒
烧海胆多士