2022-09-04
🐔墨西哥香辣烤鸡烤鸡真系即点即烤~ 烤鸡本身已经有少少酱,所以食落去都好入味!陪埋墨西哥酱就更加惹味😍 食落去有🇲🇽辣椒阵香辣味…不过要留意都有d辣,唔食得辣ge朋友可以试其他味道!一共有6款味道🦐 XO酱海鲜pizza +$20见lee个配搭几新颖所以叫左😂 估唔到又真系几match🥰 XO酱ge虾米油同瑶柱令个pizza 好香,海鲜就有珍珠带子同蚬肉,店家一d都唔孤寒,有好多配料😊好食!🧅 炸洋葱圈 份量好多!个个圈都好大个,炸得香脆!唔食洋葱就可以拣薯条/蒜蓉包🌽粟米忌廉汤 + 沙律🥗汤ge味道就正正常常!反而沙律好开胃,因为佢落足够ge醋,令每块菜都有醋味🤣 连本身我唔钟意沙律ge人都可以食晒😂 最钟意系佢有几旧蜜柑肉好甜好好食~🧃饮品2杯💰$278 另+$20 upgrade pizza性价比好高ge餐厅!食物质素高而且服务态度好,上菜都好迅速👍🏻 将军澳海旁地段有亲民餐厅,唔挂得咁多街坊帮衬✨
🦐 XO酱海鲜pizza +$20
🧅 炸洋葱圈
份量好多!个个圈都好大个,炸得香脆!
唔食洋葱就可以拣薯条/蒜蓉包
🌽粟米忌廉汤 + 沙律🥗