2021-04-24 85 浏览
平日晚上嚟到呢一间位于大围嘅烤鱼火锅专门店,餐厅非常热闹,接近满座见佢近排推广紧一个烤鱼美酒二人餐,价钱一啲都唔贵,两个人只系$398坐嘅位置有少少迫,如果张枱可以大啲就好🥺烤鱼有三款味道拣,分别系香辣/酸菜/蕃茄,鱼都可以拣黄花或鲈鱼我地拣咗酸菜鲈鱼上碟个盘都真系唔细,盘入面除咗酸菜之外, 仲有好多芫荽,啱晒我口味😹酸菜呢一款有少少辣,好惹味条鱼真系啖啖肉,亦喺鱼身食得出有孜然粉嘅味道,都真系几重口味盘入边其实仲有唔少莲藕、薯仔片、莴笋,好足料套餐入面仲包左响铃同芋头响铃炸得好香,比坊间其他响铃厚,配啲咁重口味嘅汁真系好夹,好好食芋头佢本身炸过,所以即使只系轻微渌几分钟,咬落去都好粉,但又唔会散开,唔错蔬菜方面,你可以拣杂菜拼盘或杂菇拼盘我哋拣嘅杂菜拼盘算新鲜,如果种类多啲就更好个套餐仲包左黄金炸鱼皮,超邪恶,坦白讲我哋都唔敢食咁多男仔绝对唔使惊呢个套餐唔够饱,芋头同乌冬都真系饱肚乌冬质素唔差,用嘅系稻庭乌冬,但坦白讲乌冬同烤鱼有少少唔夹必须一提嘅系,呢个餐仲包一大枝梅酒或1664,真正做到令你饮饱食醉🤣见其他人食嘅火锅放题都好吸引,下次要再试
坐嘅位置有少少迫,如果张枱可以大啲就好🥺
烤鱼有三款味道拣,分别系香辣/
酸菜/蕃茄,鱼都可以拣黄花或鲈鱼
我地拣咗酸菜鲈鱼

酸菜呢一款有少少辣,好惹味
盘入边其实仲有唔少莲藕、薯仔片、莴笋,好足料

套餐入面仲包左响铃同芋头

蔬菜方面,你可以拣杂菜拼盘或杂菇拼盘
我哋拣嘅杂菜拼盘算新鲜,如果种类多啲就更好
个套餐仲包左黄金炸鱼皮,超邪恶,坦白讲我哋都唔敢食咁多
男仔绝对唔使惊呢个套餐唔够饱,芋头同乌冬都真系饱肚
乌冬质素唔差,用嘅系稻庭乌冬,但坦白讲乌冬同烤鱼有少少唔夹

见其他人食嘅火锅放题都好吸引,下次要再试