餐厅: 渝薌烤魚
资讯:

2023-12-15 15 浏览
讲到食鱼🐟 ,很多时都因为怕佢有腥味😥 ,所以一般比较少吃☹️ 。今次朋友介绍呢间🌟 渝芗烤鱼🌟 ,话做得好出色👍 ,D 鱼超新鲜一啲鱼腥味都无😳 ,今日决定特登过嚟试吓佢😋 。首先㨂左餐厅主打嘅酸菜烤鲩鱼🤩🌟 ,叫咗小辣中麻🌶 ,原条鲩鱼好大份量🤗 ,鱼肉超级嫩滑,果然无腥味🤭👍👍 店员仲非常细心咁教我哋点将啲鱼肉分出黎,避免黏住鱼骨,可以易于进食,超级好人😍🫶 。额外添加的西洋菜,系食晒啲鱼才放入锅中渌熟,完全吸收晒鱼汤的精华,正😘 !小食叫咗海蜇皮蛋和辣酒煮花螺,完全超出预期的优质😍❤️ ,两样都好入味😋😋😋 仲加点咗另一款特别推介嘅串烧鳗鱼,即叫即烧,无骨香口,外脆内腍,同样无腥味😋❤️👍 以后想食鱼一定带朋友黎依到😍❤️