2021-08-12 47 浏览
听闻系系烤鱼专家, 所以嚟咗试吓~ 烤鱼味道选择多, 有香麻辣味、剁椒味、咸鲜香辣味、豆豉味、泡椒味、香辣味、四川芽菜味等等, 整体性价比不错👍🏻我哋叫咗四川芽菜味 (小边, 不辣), 另外加《配菜四款》、肥牛及一碗白饭🍚。烤鱼采取先烤后煨嘅方式烹制, 先将新鲜鱼用独家秘方腌制一段时间, 再放于炭火上烤至九成熟, 最后放入特制嘅汤底中。烤鱼以盆盛著上枱, 盆下面放入小火炉, 边食边烤。烤鲈鱼嘅香料味道带鲜及香, 味道有层次。鱼嘅肉质不错, 肉质鲜嫩、柔软, 味道鲜美又惹味! 《配菜四款》有大豆芽、秀珍菇、金针菇、芹菜四款, 放入烤鱼汤汁中, 吸收晒鱼汤嘅精华, 好味😋! 大汉羊肉串 - 羊肉串肥美, 别有一番风味~

大汉羊肉串 - 羊肉串肥美, 别有一番风味~
2021-08-12