今日偶尔同朋友嚟呢间餐厅食野,竟然有意外惊喜,估唔到任食既食物质素都唔错,同样出色有功夫。😍😍☕今次去咗间专卖重庆麻辣烤鱼嘅餐厅,食到一餐令人回味嘅美味🌶️。𠮶鱼🐟锅真系无得输,新鲜嘅鱼经过烤制,肉质弹牙得嚟保持咗鱼嘅原汁原味。辣椒🌶️和花椒嘅香味贯穿整个鱼身,辛香扑鼻,够晒刺激。但最正嘅系,麻辣味道强烈之余,唔会盖过鱼肉本身嘅鲜味,每一啖都尝到鱼肉嘅鲜甜。而且汤底辣而唔燥🔥,暖笠笠嘅感觉令人舒服。餐厅嘅服务态度亦都好好👍🏼,喺呢个愉悦气氛中食鱼锅,真系加咗几分滋味。重庆麻辣烤鱼嘅香气四溢,配上一啲爽口嘅蔬菜🥬,令人食欲大增。啖啖嘅肉质中,仲带有微微嘅烧香,系烤制过程中产生嘅美妙口感。而𠮶些香料,像系芝麻跟著些香菜🌿一齐,既增添咗层次感,又提升咗整体嘅美味程度。绝对推介👌🏼畀钟意吃辣🔥又对传统重庆美食有兴趣嘅朋友。每次探索地道菜式嘅时候,都系一次味蕾嘅冒险🎉,而今次嘅冒险绝对值得。对于爱好食物嘅你,如果未试过,唔妨去感受下烤鱼带嚟嘅麻辣魔力吧💫!🍍优质豚肉🍍本身都惊会太费,点知熟之后我觉得程度就刚刚好。🍉安格斯肥牛🍉它的肉质鲜嫩多汁,口感丰富,嚼劲十足,打边炉加入汤底后都能够保持著浓郁的牛
🍍优质豚肉🍍本身都惊会太费,点知熟之后我觉得程度就刚刚好。🍉安格斯肥牛🍉它的肉质鲜嫩多汁,口感丰富,嚼劲十足,打边炉加入汤底后都能够保持著浓郁的牛肉香味。
今日仲食左好多野食,包括:
🍉蚬🍍
🍉套餐特色🍍