2023-05-12 157 浏览
放工同同事一齐去打边炉,大饮大食先够尽兴🤩一行4人嚟到呢间小店,有得坐卡位够哂舒服,地板仲无黐立立好干净👍🏼👍🏼首先叫咗半条麻辣烤鲩鱼,鱼难得无泥腥味又够滑,仲索哂麻辣汁嘅味道,超正!😍食到差唔多时,就可以叫打边炉料啦🤭我哋分别叫咗安格斯牛小排、鲜鱼卜、莴笋 同鲜嫩鸭血😎食材本身都好新鲜,特别系安格斯牛小排油花好靓,每片牛都非常有水准,而且汤底越滚越浓味,建议食完烤鱼一定要打边炉🤩🤩不过我哋最欣赏嘅一定系黄金脆炸鱼皮💛咸蛋黄不多不少地包住炸鱼皮,绝对系一碟有诚意嘅咸蛋炸鱼皮🤤同同事啤一啤,打边炉真系好开心,而且嘢食又好味,环境卫生企理,应该好快会encore多次🤭🤭