尖沙咀 一个饮食界斗过你死我亡既地方每样食品少D特色  都好容易俾人淘汰 而我今晚食既呢一间  以焗薯为主既食店   认真唔简单点解!? 凭焗薯令到佢成为米芝莲食店  同朋友走过门口就觉得好好奇所以我地望一望大家  就入左去揾位坐  食好野喇同朋友每人叫左一个SET  我地都系薯仔爱好者  所以我地紧系食焗薯喇(当然 其实呢度仲有热狗  意粉 可供选择)  每个SET会包一个主食 + 一个小食 + 一杯饮品我作为芝士爱好者  紧系简重量级芝士焗薯喇一摆上枱  真系唔小心哗左出声 再即刻相机食先芝士味浓郁  而食焗薯最怕佢焗得过火  令到薯仔变得太干  但系呢度既薯仔焗既时间岩岩好而佢都好好心机会帮我地预先切定几刀 方面我地进食   会唔会太细心呀!!!朋友叫既系   吞拿鱼沙律焗薯比起我既重量级芝士   呢款焗薯绝对适合唔中意食太浓味既朋友  沙律同焗薯  两样食品不嬲都好MATCH  所以朋友边食都边举起手指公呀!小食方面 我同朋友都叫左 7彩爆谷鸡同样都系睇得又食得既一个小食口感好好 外面爆得非常香脆  入面既肉质都依然系鲜嫩多汁  唔会觉得D肉质好老饮品 我简左 菠萝梳打  朋友
尖沙咀 一个饮食界斗过你死我亡既地方

每样食品少D特色  都好容易俾人淘汰
 而我今晚食既呢一间  以焗薯为主既食店   认真唔简单
所以我地望一望大家  就入左去揾位坐  食好野喇

(当然 其实呢度仲有热狗  意粉 可供选择)
每个SET会包一个主食 + 一个小食 + 一杯饮品

我作为芝士爱好者  紧系简重量级芝士焗薯喇
一摆上枱  真系唔小心哗左出声 再即刻相机食先
朋友叫既系   吞拿鱼沙律焗薯
小食方面 我同朋友都叫左 7彩爆谷鸡
同样都系睇得又食得既一个小食

饮品 我简左 菠萝梳打  朋友简左热蜂蜜红枣杯
冷热特色饮品都调得尝算不错呀!
埋单每人都系50蚊多少少  你话抵唔抵? 我会答你好抵食

始终系尖沙咀 以咁既价钱食到咁既质素  抵食喇!