2022-11-11
🍽: Lady M (铜锣湾)========================‼️: Times Square coupon买满$100可以减50(每次最多可以用5张)✨买之前可以留意吓商场有冇出优惠券~用咗会抵好多🤩=========================⬇️⬇️⬇️食评⬇️⬇️⬇️【焙茶千层蛋糕☕️🍰】($78)🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑Lady M嘅千层蛋糕啲蛋皮够晒薄🥰同埋啲cream幼滑好多人都知啦💕所以重点可以讲返焙茶呢只味🙌🏻个人觉得整体嘅甜度适中💖食完唔会觉得腻👍🏻不过茶味唔太突出🙈要认真妹下先会feel到😂😂味道以奶味为主~如果主要想食茶味就会有啲失望啦🥲上面个两粒啫喱茶味就几重😍不过就略甜…同埋唔系好够烟韧🤓=========================😋味道:7.5/10🍽卖相:7/10🏞环境:不适用🤵🏻♂️服务:8/10🌟性价比:9/10 (用coupon😂)💖回头指数:7/10加1️⃣服务费:❌—————————
========================
=========================
⬇️⬇️⬇️食评⬇️⬇️⬇️
【焙茶千层蛋糕☕️🍰】($78)
🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑
上面个两粒啫喱茶味就几重😍不过就略甜…同埋唔系好够烟韧🤓
=========================
😋味道:7.5/10
🍽卖相:7/10
🏞环境:不适用
🤵🏻♂️服务:8/10
🌟性价比:9/10 (用coupon😂)
💖回头指数:7/10
加1️⃣服务费:❌